fbpx

Ief&Ido koffieproeverij

Ontdek het smakenpalet dat koffie te bieden heeft.

Maak op een leuke en gezellig manier kennis met de rijke smaken van koffie! Komen jullie met het personeelsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep samen met ons koffie slurpen?

Tijdens de koffieproeverij nemen we jullie graag mee in de wereld van koffie en de smaken die koffie te bieden heeft. Koffie is namelijk veel meer dan een bittere bak cafeïne waarmee de meeste mensen hun dag graag starten.

We beginnen met ons te verdiepen in de omstandigheden waaronder koffie kan groeien en waar deze op de wereld te vinden zijn. Net als met wijn smaakt koffie uit elk gebied anders. We gaan daarom samen proeven welke smaken er per continent grofweg zijn toe te kennen en welke jij persoonlijk het lekkerste vindt!

Hou je meer van een notige koffie, of toch juist chocolade, veel body of mag hij mooi zacht zijn? Wij geven je de tools die je nodig hebt om bij de volgende koffie keuze te weten waar je op moet letten om voor jou de lekkerste koffie te kiezen.

Daarnaast gaan we proeven hoe jij zelf de smaken van de koffie kan beïnvloeden tijdens het zetten. Welke smaken komen er naar voren als we de koffie grof malen en wat gebeurt er als we juist heel fijn malen. We gaan ook proeven wat een hoge of lage dosering van de koffie met de smaak doet.

Na de koffieproeverij loop jij weg met de smaak van heerlijke koffie in je mond en weet je de volgende keer welke koffie jij het lekkerste vindt en hoe je tijdens het zetten zelf de smaken kan beïnvloeden.

Voor meer informatie of voor het reserveren mail je naar info@iefido.nl. De kosten voor een koffieproeverij bedragen 39,5 euro per persoon waarbij we minimaal 12 personen rekenen. (474 euro incl btw) De koffieproeverij duurt ongeveer 2uur. We kunnen de proeverij bij ons in Den Haag op locatie doen of in overleg ook op een externe locatie. Voor een kleine meerprijs serveren we wat lekkers bij de koffie na de proeverij.