fbpx

Koffie met passie

Wij branden koffie kleinschalig op een ambachtelijke wijze. Dit combineren wij met de hedendaagse technologie om de maximale smaakbeleving uit elke boon te halen .

Voor ons betekent dit dat wij zelf, met behulp van onze ervaring en zintuigen, handmatig het koffie brandproces regisseren, zonder programma’s die dit proces overnemen. Tegelijkertijd monitoren wij met hulp van de technologie van nu het brandproces. De combinatie van onze ervaring en de nieuwe monitoringstechnieken garandeert de hoge kwaliteit en consistentie waar wij op zoek naar zijn in onze koffiebonen.

Giesen W6 Koffiebrander

Op onze Giesen W6 kunnen wij 6 kilo ongebrande groene koffiebonen in ongeveer een 15 minuten veranderen naar de perfecte, licht bruine gebrande koffiebone,. Dat is dus 24 kilo per uur en 192 kilo per dag, voorlopig genoeg om al onze klanten en koffie-vrienden van verse koffie te kunnen voorzien.

Eigenwijs

Het eigenwijze van onze koffiebranderij staat voor ontwikkeling. Wij experimenteren continu om dit ‘eigen’ te integreren in onze werkwijze. Dit betekent nieuwsgierig blijven naar nieuwe inzichten en actief op zoek gaan naar nieuwe brand methodes om de smaak van onze koffiebonen nóg verder te verbeteren.