fbpx

Altijd de perfecte kop koffie thuis voor een vast bedrag per maand

  • Professionele koffie machine en maler bij je thuis geïnstalleerd
  • Wekelijks vers gebrande koffie op je deurmat
  • Thuis koffie zetten op barista niveau

 

Zo werkt het: 

[icon type=”fa fa-gear” color=”#1e73be”]  Wij installeren een professionele espressomachine en bonenmaler bij je thuis.

[icon type=”glyphicon glyphicon-leaf” color=”#81d742″]   Elke week valt er een zakje ambachtelijk en lokaal gebrande Biologische & FairTrade koffie op de deurmat.

[icon type=”fa fa-user” color=”#eeee22″]  Wij de stellen de machine in onze branderij perfect voor je af zodat jij thuis kan genieten van de beste koffies.

De kleine genieter

€64,50 per maand

(0,55 per kopje)

Gemiddeld 4 kopjes koffie per dag. Ideaal voor één persoon of occasioneel koffiedrinker.

De koffie liefhebber

79,00 per maand

(€0,44 per kopje)

Gemiddeld 6 kopjes koffie per dag. voor de liefhebber of kleinere huishoudens.

De grote gebruiker

94,50 per maand

(€0,39 per kopje)

Gemiddeld 8 of meer kopjes koffie per dag. Voor de groter drinkers of kleine kantoren.

De Machine

Wij installeren een professionele espressomachine en bonenmaler bij je thuis ter waarde van 1650,- euro.

Wij stellen de machine in onze branderij perfect voor je af.  Tijdens de plaatsing bij je thuis geven we een uitgebreide uitleg over hoe de machine werkt en hoe je deze kan gebruiken.

Machine stuk? Geen probleem, wij komen binnen twee werkdagen je machine repareren of verwisselen met een perfect werkend exemplaar.

Ambachtelijke koffie

Altijd vers gebrande ambachtelijke Fairtrade en Biologische koffie in huis dankzij een koffie-pakket dat aansluit bij jouw behoefte.

Doordat wij de koffie elke week vers branden smaakt deze keer op keer precies zoals bedoeld is.

Feestje binnenkort? of zijn je bonen toch eerder op? Dan bestel je makkelijk en snel een extra zakje bonen die de volgende dag op je deurmat valt.

Barista kwaliteit koffie bij jou thuis

Met de Ascaso Dream PID die wij bij jou thuis installeren, zet je gemakkelijk barista kwaliteit koffie dankzij de ingebouwde automatische dosering en perfecte temperatuur controle.

Met de Eureka Mignon bonenmaler doseer je automatisch altijd de juiste hoeveelheid koffie.

Wij stellen de machine in onze branderij perfect af op onze koffies en geven je bij de installatie een uitgebreide uitleg over hoe de machine werkt en hoe je deze kan gebruiken.

Daarnaast geven we jou op onze website toegang tot uitgebreide filmpjes over het gebruik van de machine en tips en tricks om de beste espresso en cappuccino’s te maken!

Dus……..

Voor een vast bedrag per maand heb jij altijd een verse kop duurzaam en FairTrade specialty koffie in huis.

De machine en koffie leveren wij, het koffiemoment dat kies jij!

Waarom verse koffie?

Koffie is een vers product dat na het branden snel in kwaliteit afneemt. Koffiebonen die in de supermarkt liggen zijn vaak al ruim een half jaar geleden gebrandt en heeft dus al veel van zijn smaken verloren. Onze koffie wordt vers voor je gebrandt en valt binnen een week na branding op je deurmat.

Waarom geen gemalen koffie?

Een koffieboon verliest zijn karakteristieke smaken heel snel na het malen van de boon. Binnen 3 minuten is dit verschil al te proeven. Dankzij de Eureka Mignon bonenmaler maal jij je koffie altijd vlak voor het zetten en zorg je ervoor dat alle karakteristieke smaken van de koffieboon in jouw kopje belanden. Hierdoor haal jij altijd de maximale smaakbeleving uit de boon.

En koffie cupjes dan?

Zoals gezegd verliest gemalen koffie zeer snel zijn smaak. Cupjes zijn dan wel hermetisch afgesloten om dit smaakverlies tegen te gaan, maar ondanks dit ontsnappen er toch veel smaken. Dit gebeurd tijdens het productieproces en gedurende de tijd dat de cups onderweg zijn en in de schappen liggen. Dit is ook goed te begrijpen aangezien de koffieboon met al zijn smaken al in piepkleine stukjes is vermalen en zijn smaken dus veel lastiger kan vasthouden. Door onze koffie vers voor jou te branden en door de koffie vlak voor het zetten vers te malen behouden we de maximale smaken en krijg jij de beste koffie beleving thuis!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voetdruk van het afval van al die cupjes.

Eerlijk, duurzaam en lokaal

Ief&Ido handelen alleen in echte duurzame en eerlijke koffie. De meeste koffies kopen ze direct bij de boer zodat de beloning ook echt terecht komt bij wie het verdient en er een transparante handel ontstaat. Lukt het niet om de koffie direct bij de boer in te kopen, dan werken zij samen met betrouwbare en ethische tussen personen en hebben alle koffies een Fairtrade en Biologisch keurmerk.

Waarom geen Jura of bonenmachine? Dat is toch veel makkelijker?

Voor het zetten van een goed kop koffie zijn drie punten belangrijk:

  • Kwalitatieve koffiebonen
  • Druk en constante temperatuur
  • Homogeen gemalen koffie

Zoals iedereen weet staan er in horeca zaken vaak grote, professionele espresso machines en bonenmalers. Dit is om te zorgen dat de druk en temperatuur altijd in orde zijn en de koffie altijd goed en homogeen gemalen wordt. Samen met kwalitatief hoge koffie zorgt dit voor het perfecte kopje koffie waar wij allemaal naar op zoek zijn.

Een automatische bonenmachine (vol automaat) zoals een Siemens of Jura probeert al deze stappen uit handen te nemen en dit intern te doen in één apparaat dat niet groter is dan schoenendoos. Jij kunt je voorstellen dat dit natuurlijk niet kan zonder concessie te doen aan de kwaliteit.

Bij de machines die wij bij jou thuis installeren doen wij geen concessies op deze punten en leveren wij dus een horeca kwaliteit kop koffie bij jou op het aanrecht!

Spannend hoe zo’n professionele espressomachine werkt?

Geen zorgen, wij hebben goed gekeken welke machines er op de markt zijn en welke aansluit bij onze kwaliteitsstandaard en gebruiksvriendelijk is. Zo zijn wij uitgekomen op een espressomachine die automatisch de vooraf ingesteld hoeveel water gebruikt om koffie mee te zetten, de temperatuur weergeeft op een helder display en druk laat zien op een overzichtelijke drukmeter aan de voorkant van de machine.

Ook voor de bonenmaler zijn wij uitgekomen op een topper in zijn klasse. De compacte en stille maler maalt automatisch het juiste aantal grammen in de filterdrager om het vooraf vastgestelde koffie recept te bereiden.

De kleine genieter

Gemiddeld 4 kopjes koffie per dag. Ideaal voor één persoon of occasioneel koffiedrinker.

De liefhebber

Gemiddeld 6 kopjes koffie per dag. voor de liefhebber of kleinere huishoudens.

De grootgebruiker

Gemiddeld 8 of meer kopjes koffie per dag. Voor de groter koffie drinkers of bijvoorbeeld kleine kantoren.